Mcdodo CA-3161, 36W, 1.8m (zwart) Cabel USB-C naar Lightning

12.95

In Stock
SKU: 6921002631617 Categories: , ,
Description

Mcdodo CA-3161 USB-C naar Lightning kabel, 1.8m (zwart)

Op zoek naar een kabel die u snel en veilig de stroom in uw iPhone of iPad laat hernieuwen? De Mcdodo CA-3161 kabel voldoet zeker aan uw behoeften. De kabel biedt opladen met maximaal 36 watt vermogen en 3A. Het biedt maximale veiligheid tijdens gebruik en zijn ontwerp is onderscheiden door bovengemiddelde duurzaamheid en weerstand. Het heeft ook een lichtindicator die u informeert over de oplaadstatus. De kabel is compatibel met Apple-apparatuur.

Geniet van snelladen

U hoeft niet langer onbeperkt te wachten tot uw apparaat opnieuw klaar is voor gebruik. De kabel stelt u in staat om met een maximale stroom van maximaal 36 watt en een ampère van 3A op te laden. Dit laadt uw smartphone of tablet in een oogwenk op. Bovendien stelt de kabel u in staat om tegelijkertijd op te laden en gegevens te verzenden met snelheden van maximaal 480 Mbps.

Hoge kwaliteit constructie

De duurzame kabel van nylon gevlochten is gekenmerkt door uitzonderlijke slijtvastheid en mechanische schade. Het is ook bestand tegen herhaalde buiging en raakt niet verward. Het uiteinde van de kabel is bovendien versterkt, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kabel u een lange tijd zal dienen. Bovendien is het getest en bevestigd door een aantal tests. De hoogwaardige koperen kabel garandeert snel en stabiel opladen.

Ten behoeve van de veiligheid

Laad uw apparaten veilig op zonder zorgen te hoeven maken dat u ze beschadigt. Het product maakt gebruik van de speciaal ontwikkelde MSC-technologie en heeft een dubbele chip die het opladen continu monitort en de benodigde bescherming biedt voor aangesloten apparaten. De kabel maakt ook gebruik van de innovatieve MAPO-technologie, die het opladen automatisch zal beëindigen zodra het ladingniveau 100% bereikt om overladen te voorkomen.

Slimme LED-indicator

De kabel heeft een slimme LED-lichtsignaal dat u op de hoogte houdt van de oplaadstatus van uw apparaat. Een oranje licht geeft aan dat er snel wordt opgeladen, terwijl een blauw licht aangeeft dat er gedurende lange tijd wordt opgeladen. De ingebouwde indicatoren helpen u ook om uw verbonden apparaat in het donker te vinden.

Fabrikant Mcdodo
Model CA-3161
Kleur Zwart
Lengte 1.8 m
Materiaal Zinklegering + nylon braid
Maximale stroom 36 W
Huidige 3A (Max)
Gegevensoverdrachtsnelheid 480 Mbps
Connectoren USB-C / Ligtning
Additional information
Weight 89 g
brand

Mcdodo

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mcdodo CA-3161, 36W, 1.8m (zwart) Cabel USB-C naar Lightning”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping