Muur Lader XO L57, 2x USB + USB-C Kabel (wit)

8.95

Out of Stock
SKU: 6920680870271 Categories: , , ,
Description

XO L57 netwerklader, 2x USB + USB-C kabel (wit)

Met de XO L57 lader kunt u gemakkelijk tot 2 apparaten tegelijk opladen. Het is uitgerust met 2 USB-poorten en biedt een maximumstroom van 2,4 A. Het heeft ook een lichtgewicht, draagbaar ontwerp en garandeert een veilig gebruik. U vindt er ook een USB naar USB-C-kabel bij.

Opladen tot 2 apparaten in korte tijd

Met 2 beschikbare USB-poorten kunt u 2 apparaten tegelijk aan de lader aansluiten. Laad je smartphone en tablet op of plug 2 telefoons – die van jou en die van een ander huishoudlid – in de L57. Op deze manier hoeft niemand te wachten op zijn beurt! Bovendien stelt de maximale stroom van 2,4 A u in staat om uw apparaten verrassend snel op te laden.

Veilig opladen

De L57-lader zorgt ook voor uw veiligheid bij gebruik. Het is beschermd tegen kortsluiting, overspanning, overstroom en oververhitting, onder andere. Wees niet bang om het te beschadigen! Bovendien is het behuizing gemaakt van duurzame, brandvertragende materialen, wat zich vertaalt in de duurzaamheid.

Licht van gewicht en handig

Ben je vaak van huis en op reis? Krijg een lader waar je altijd bij kunt en verlies de mogelijkheid om je apparaten gemakkelijk op te laden als je weg bent! De L57 weegt slechts ongeveer 34 g en is compact genoeg om gemakkelijk in je tas, koffer of rugzak te passen.

In de doos

  • Lader
  • Kabel (USB-A / USB-C)
Merk XO
Model L57
Kleur Wit
Beschikbare poorten 2x USB-A
Stekker EU
Invoer AC 100-240V
Uitvoer 5V / 2,4A (max.)
Materiaal ABS + PC
Gewicht 34 g
Afmetingen 80x40x23mm
Additional information
Weight 108 g
brand

XO

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muur Lader XO L57, 2x USB + USB-C Kabel (wit)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping