USB-C naar USB-C kabel Joyroom S-CC100A12 100W 1.2m (blauw)

7.95

In Stock
SKU: 6941237196422 Categories: , ,
Description

Joyroom USB-C naar USB-C kabel S-CC100A12 100W 1,2m

Laad uw apparaten nu nog sneller op. De USB-C naar USB-C kabel van Joyroom onderscheidt zich met maximaal 100W aan vermogen, wat hem ideaal maakt om smartphones, tablets en zelfs laptops op te laden. Hij ondersteunt ook bestandsoverdrachtsnelheden tot 480Mbps. Tegelijkertijd is hij bijzonder duurzaam en bestand tegen schade. U vindt ook een praktisch klittenband voor een eenvoudige opslag en vervoer van de kabel.

Snel opladen – snelle gegevensoverdracht

U kunt uw geselecteerde apparatuur nu in een korte tijd opladen. De kabel levert vermogen tot maximaal 100W, waardoor u eenvoudig energie kunt herstellen bij apparaten zoals smartphones en tablets. Hij werkt ook goed voor laptops! Met zijn hulp kunt u ook efficiënt bestanden overzetten. Met een overdrachtssnelheid tot 480 Mbps hoeft u niet te wachten tot alle foto’s of video’s die u nodig hebt op hun bestemming zijn.

Zorgvuldig ontworpen design

Dankzij zijn verbeterde design is de kabel bijzonder duurzaam. Hij onderscheidt zich door zijn weerstand tegen buigen, slijtage en schade, en zijn versterkte kabel zorgt voor een meer stabiele, snellere oplaadervaring. De duurzaamheid van het product wordt vergroot door een kwalitatieve nylon braid. De kabel heeft ook vergulde connectoren die een uitzonderlijk lange levensduur hebben, evenals een slimme chip die hem beschermt tegen oververhitting.

Grote compatibiliteit

De kabel is compatibel met de meeste apparaten die zijn uitgerust met USB-C-aansluitingen. Met zijn hulp kunt u gemakkelijk opladen, bijvoorbeeld MacBooks, Dell en Lenovo laptops, Xiaomi of Samsung smartphones, iPads en Nintendo Switch-consoles. U kunt hem ook gebruiken om een ​​harde schijfbehuizing aan te sluiten. De kabel heeft ook een ingebouwde E-Marker-chip, waardoor hij de aangesloten apparatuur intelligent detecteert en zijn werking aanpast aan de eisen ervan.

Merk Joyroom
Model S-CC100A12
Kleur Blauw
Type USB-C naar USB-C
Vermogen 100W max.
Overdrachtssnelheid Tot 480 Mbps
Materiaal PVC + nylon braid
Lengte 1,2m
Additional information
Weight 92 g
brand

Joyroom

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “USB-C naar USB-C kabel Joyroom S-CC100A12 100W 1.2m (blauw)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping