Nillkin Super Frosted Shield Case voor Xiaomi 12 Pro/12S Pro (zwart)

10.95

Hurry, Only 3 left.
SKU: 6902048240452 Categories: , , ,
Description

Nillkin Super Frosted Shield hoes voor Xiaomi 12 Pro / 12S Pro (zwart)

Houd uw Xiaomi 12 Pro of 12S Pro veilig en beveiligd. De Nillkin Super Frosted Shield hoes zal uw telefoon beschermen tegen schokken en stoten, en dankzij zijn doordachte ontwerp, is het opvallend wegens zijn weerstand tegen vingerafdrukken, slijtage en stof. Het heeft ook een antislip oppervlak en een speciale UV-coating die het gevoelig maakt voor krassen. Bovendien past het accessoire perfect op de vorm van de smartphone en beïnvloedt het de bedieningsgemak niet.

Betrouwbare bescherming

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw telefoon. Gemaakt van duurzaam PC-plastic, zal de Super Frosted Shield hoes uw telefoon betrouwbaar beschermen tegen schokken en stoten! Het accessoire is ook voorzien van een speciale UV-coating die het krasvast maakt. Daarnaast beschermt de verhoogde frame-ontwerp rond de camera’s de lenzen van de smartphone effectief tegen schade.

Aangenaam gebruik

De hoes is ontworpen om de smartphone niet alleen te beschermen tegen schade, maar ook om het gebruiksgemak te verhogen. Dankzij het antislip oppervlak zal de telefoon niet uit uw hand glijden. Het product is ook bestand tegen transpiratie en vingerafdrukken – u houdt het gemakkelijk in perfecte staat. Ook het schoonmaken zal u geen problemen opleveren.

Perfecte pasvorm

Dankzij zijn zorgvuldig overwogen ontwerp past de hoes perfect op de vorm van uw smartphone, waardoor deze nog beter wordt beschermd tegen schade. Bovendien zorgen speciale uitsparingen en knopopeningen ervoor dat u uw telefoon nog steeds comfortabel kunt gebruiken en opladen. Het aan- en uittrekken van de hoes zal u ook geen enkele moeite kosten.

Merk Nillkin
Naam Super Frosted Shield
Kleur Zwart
Materiaal PC
Compatibiliteit Xiaomi 12 Pro / 12S Pro
Additional information
Weight 81 g
brand

Nillkin

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nillkin Super Frosted Shield Case voor Xiaomi 12 Pro/12S Pro (zwart)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping