Sonic tandenborstel ENCHEN Mint5 (groen)

8.95

In Stock
SKU: 6974728535257 Categories: ,
Description

ENCHEN Mint 5 sonic tandenborstel (groen)

De Enchen Mint 5 sonic tandenborstel helpt u om een ​​mooie en gezonde glimlach te verzorgen. Het biedt 3 modi om uit te kiezen en heeft een slimme timer die de tijd in de gaten houdt. De Mint 5 is ook IPX7 waterbestendig, zodat u het gemakkelijk kunt reinigen. Het werkt tot 14 dagen op een enkele lading en herinnert zich de laatst gebruikte modus. Bovendien is het uitgerust met een reislock om onbedoelde activatie van het apparaat tijdens het transport te voorkomen.

3 werking modi

Pas de prestaties van de Mint 5 aan om aan uw behoeften te voldoen. De Enchen sonic tandenborstel biedt 3 modi om uit te kiezen, zodat deze aan verschillende verwachtingen van gebruikers kan voldoen. Clean reinigt de tanden grondig, terwijl Sensitive geschikt is voor gevoelige tanden en nieuwe gebruikers. Terwijl de laatste modus (Gum Health Care) vlekken verwijdert. Bovendien geeft een speciaal indicatielampje met de juiste kleur aan welke modus is geselecteerd.

Doordachte ontwerp

De Mint 5 tandenborstel onderscheidt zich door zijn zorgvuldig doordachte ontwerp, waardoor het eenvoudig en handig in gebruik is. Het is IPX7 waterbestendig, dus u kunt het gemakkelijk reinigen, en de reislock voorkomt onbedoelde activatie van de tandenborstel tijdens het transport. Bovendien kan de tandenborstel zich herinneren welke modus u als laatste hebt gebruikt en zal u elke 30 seconden eraan herinneren om naar een ander gebied te gaan.

Tot 14 dagen op een enkele lading

De Enchen Mint 5 heeft een 600 mAh-batterij die tot 14 dagen gebruik mogelijk maakt op een enkele lading – als u de tandenborstel twee keer per dag twee minuten gebruikt. Bovendien wordt er een USB-C-oplaadkabel meegeleverd waarmee u het apparaat van energie kunt voorzien. Na ongeveer 2 uur is het product klaar voor verdere gebruik.

Inbegrepen

  • borstel
  • tip
  • USB-C oplaadkabel
  • gebruikershandleiding
Fabrikant Enchen
Model Mint 5
Kleur groen
Gewaardeerde vermogen 1,5 W
Gewaardeerde spanning 5 V
Oplaadtijd 2 uur
Bedrijfsduur ongeveer 14 dagen
Batterijcapaciteit 600 mAh
Oplaadpoort USB-C
Waterbestendigheid IPX7
Additional information
Weight 151 g
brand

ENCHEN

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonic tandenborstel ENCHEN Mint5 (groen)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping