Filteren PGYTECH VND 6-9 stop voor DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE (P-26A-017)

40.95

In Stock
SKU: 6970801337114 Categories: , , , ,
Description

PGYTECH VND 6-9 stops filter voor DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE (P-26A-017)

Filters zijn een essentieel onderdeel dat het gebruik van je drone verbetert en je beelden een bijzonder uitzicht geven. Als je nog steeds niet overtuigd bent, moet je weten dat de filter kleurverzadiging en scherpte verhoogt, voorkomt dat UV-licht binnendringt en beschikbaar is in versies van 2-5 of 6-9 grade. Daarnaast is de filter duurzaam, maar ook tegelijkertijd licht van gewicht omdat de filter als basismateriaal professioneel glas gebruikt en zijn weerstand te danken is aan een meerlagige coating die weerspiegelingen vermindert.

Filters verkrijgbaar in twee versies

Beschikbaar in versies van 2-5 of 6-9 graden, waarmee meer precieze lichtopname mogelijk is. Het is even efficiënt als vier ND-filters in één. De 2-5 graden VND is een keuze uit ND4, ND8, ND16 en ND32-equivalenten. En VND 6-9 graden is een keuze van ND64, ND128, ND256 en ND512-equivalenten. Je kunt de tijd die je zou besteden aan het veranderen van filters wanneer het licht verandert, besparen door er één aan te passen door eraan te draaien.

2 – 5 graden (video)

Dit is een optie voor professionele dronegebruikers. Het wordt gebruikt om de sluitertijd nauwkeurig te regelen. Dit helpt bij het maken van soepele video’s. Het beperkt ook het licht dat de lens binnendringt voor een juiste belichting.

6-9 graden (langslauf)

Als je voor deze methode kiest, die wordt aanbevolen voor lange belichtingen en verhoogde bewegingsonscherpte, beperk je ook het licht dat de lens binnendringt. Dit zorgt voor de juiste belichting. Deze optie werkt goed bij extreem heldere omstandigheden. Het helpt bij het verminderen van reflecties en het balanceren van de verlichting.

Licht van gewicht en duurzaam

De filter is duurzaam, maar ook tegelijkertijd licht van gewicht. Hij is licht van gewicht door een frame dat gemaakt is van CNC-aluminium. Belangrijk is dat het bestand is tegen corrosie en zorgvuldig ontworpen is. Dit betekent dat het de balans van je drone niet beïnvloedt.

Optisch glas zorgt voor hoge resolutiebeelden

De filter gebruikt als basismateriaal professioneel glas. Het is meerdere malen geslepen en gepolijst om een lage brekingsindex te bereiken. Het resultaat is een nauwkeurige kleurweergave.

Weerstand

De filter is bestand dankzij een meerlagige coating die water en olie afstoot. Hierdoor is het heel eenvoudig om het schoon te houden. De coating van de filter is ook hard en garandeert krasbestendigheid.

Merk PGYTECH
Model P-26A-017
Materiaal aluminium, optisch glas
Gewicht 5.7g
Grootte φ37.24mm * 4.9mm
Compatibiliteit

 DJI Mavic 3

 DJI Mavic 3 CINE

Additional information
Weight 95 g
brand

PGYTECH

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filteren PGYTECH VND 6-9 stop voor DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE (P-26A-017)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping