Zwarte Hoofd Verwijderaar inFace MS7000 (wit)

20.95

In Stock
SKU: 6971308400653 Categories: ,
Description

Stofzuiger voor comedonen en wittehoofden InFace MS7000 (wit).

De stofzuiger voor comedonen en wittehoofden InFace MS7000 is een apparaat voor het reinigen van poriën met een moderne methode om te strijden tegen comedonen. Het maakt het mogelijk om kleine imperfecties te verwijderen en uw gezicht diep te reinigen zonder irritatie te veroorzaken. Het biedt 2 bedrijfsmodes en 3 zuigkrachtniveaus, zodat u de actie naar uw behoeften kunt aanpassen. Het wordt ook geleverd met 4 handstukken die u gemakkelijk kunt installeren.

2 bedrijfsmodes, 3 zuigkrachtniveaus

Het apparaat heeft 2 bedrijfsmodes: Continuus springt eruit door zijn hoge zuigkracht en is perfect voor mannen, en Suction-release, wat geschikt is voor gevoelige huid en vrouwen. Bovendien kunt u kiezen uit 3 zuigkrachtniveaus. De laagste is voor droge huid, medium voor combinatiehuid en de hoogste voor vette huid.

4 tips inbegrepen

Het pakket wordt geleverd met 4 tips die u kunt gebruiken, afhankelijk van het gebied en de huidtype. De grote, ronde tip is voor de T-zone, terwijl de kleinere voor gevoelige gebieden is. Aan de andere kant gebruikt u de ovale kop voor dagelijks gebruik, en de laatste zal goed werken voor een huid die gevoelig is voor acne. Bovendien is het wisselen van de tips snel en gemakkelijk, dus u zult geen problemen hebben.

Doordacht ontwerp

De inFace snorrenzuiger is ontworpen om de gebruik ervan comfortabel te maken. Het ergonomische ontwerp is verantwoordelijk voor het gebruiksgemak, en de 30° gebogen kop verhoogt de efficiëntie van het apparaat. Bovendien is het product gemaakt van huidveilige materialen en is het bestand tegen schade. Daarnaast zal het gebruik van het apparaat u geen problemen bezorgen, en het compacte ontwerp betekent dat de MS7000 niet veel ruimte in beslag neemt.

Inbegrepen

  • snorrenzuiger
  • opladerkabel
  • zuigtips x4
  • siliconen dop
  • filter sponsen
  • siliconen standaard
  • handleiding
Fabrikant inFace
Model MS7000
Kleur wit
Afmetingen 183 x 35 mm
Gewicht ca. 135 g
Accucapaciteit 400 mAh
Oplaadintensiteit 300 mA
Oplaadspanning 5V
Oplaadtijd ca. 2h
Oplaadintensiteit 40 uA
Bedrijfstemperatuur 0°C ~ 40°C
Materiaal PC
Zuigkracht max. 62 kPa
Additional information
Weight 330 g
brand

InFace

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zwarte Hoofd Verwijderaar inFace MS7000 (wit)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping